Workshops

Visie

Mijn doel is allereerst om met de workshop te inspireren door middel van muziek. Ik wil deelnemers helpen hun uitlaatklep te vinden & ontwikkelen waarin ze zich positief kunnen uiten. Met de juiste begeleiding kunnen de deelnemers artistiek groeien en talenten ontwikkelen op professionele niveau.

Als producer zijn er veel dingen die je moet doen om een nummer compleet te maken. Tijdens de workshop leer je o.a werken met plugins, effecten & synthesizers. Ook behandelen we handige produceer, arrangement & mix technieken om jouw sound naar een professioneel niveau te tillen. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is genoeg te ontdekken en leren!

Nieuw met rap en een beetje hulp nodig? Geen probleem! Gedurende de workshop kun je begeleiding krijgen om een volledig nummer te maken en op te nemen. Van een blauwdruk schetsen tot de laatste details die een nummer afmaken.

Klanten

Momenteel verzorg ik workshops voor o.a
Zorg & Coaching Noord-Nederland (ZCNN), WERKpro, Jeugd Fonds Sport en Cultuur, Molendrift en Het Leger Des Heils

Ervaringen

Super leuke workshop van een enthousiaste man! Heb er veel geleerd en het is zeker een aanrader voor beginnende en gevorderde muzikanten.  B. (ZCNN)

Heel leuk om mee samen te werken. Je kan je ontwikkelen omdat je een kans hebt om je talent te gebruiken en op een professionele manier muziek kan maken. Je krijgt goeie feedback en de sfeer is super! G. (ZCNN)

De sfeer bij Chubeats is ontspannen, hij kijkt naar wat werkt en schaaft subtiel bij.  A.  (WERKpro)

Ik heb m’n enthousiasme voor de gitaar terug gevonden, ben weer begonnen met spelen, Ik vind dat hij goed met onze onervarenheid omgaat .  D.  (WERKpro)

Iedereen die geïnteresseerd is in muziek leren maken kan meedoen aan een workshop.

Neem contact met me op

Je kan mij bereiken op 0641852033 of stuur een email naar chubeats@gmail.com en ik neem zsm contact met je op